Showroom

SHOWROOM

In onze showroom ziet u diverse stijlen keukens opgesteld, variërend van modern tot klassiek. Hier bieden wij u graag een indruk van ons assortiment en een plek om inspiratie op te doen. Uiteraard kunnen wij elke keuken in elke stijl en opstelling leveren, aan de hand van uw wensen en eisen. En natuurlijk krijgt u van ons een gericht en deskundig advies. We nemen graag alle tijd voor u, ook bij het meedenken over specifieke wensen.

We bieden meer dan keukens alleen. In onze showroom vindt u ook aanverwante producten zoals natuursteen, vloeren en tafels. KST nodigt u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de showroom. We leggen u graag uit wat de laatste trends zijn en alles wat erbij komt kijken.

Ontwerp

ONTWERP

Een mooi & goed ontwerp is inzicht in verhouding met oog voor persoonlijke wensen.

Een goed ontwerp is meer dan het gebruik van duurzame materialen en een juiste invulling van kastruimte in uw beschikbare ruimte. Kortom; een perfecte aansluiting in bestaande inrichting met het juiste design en daarom kunnen wij bij u thuis komen kijken.

Wij maken voor u een presentatie in een 3D tekenprogramma, waardoor u een fotorealistisch beeld krijgt hoe uw keuken er daadwerkelijk uit kan komen te zien zoals u dat zou willen hebben.

Wie is kst

WIE/WAT IS Keuken Studio Twente (KST)

Keuken Studio Twente te Delden vindt u de materialen die uw droom keuken tot werkelijkheid maken.

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de keukenbranche en het interieurontwerp, kunnen wij u begeleiden en ontzorgen van A t/m Z.

Door goed te luisteren naar uw behoeften en een inspirerende showroom om ideeën vorm te geven wil KST zich in deze huidige markt onderscheiden. Omdat het ook anders kan.

We zullen er alles aan doen dat de bestelde materialen naar tevredenheid worden geleverd. Een keuken is het hart van het huis. En die koopt u niet elke dag. Eten is immers de eerste levensbehoefte van een mens. Daarom kan het gereedschap maar beter perfect zijn.

KST is een gespecialiseerd, creatief en no-nonsense bedrijf. Wij willen ons onderscheiden in een dijk van een service en in een goede en scherpe prijs, waarbij kwaliteit niet uit het oog verloren wordt. Zodat u met een tevreden gevoel bij ons kunt kopen.

Werkwijze

WERKWIJZE

Goed luisteren is een kunst: Door goed naar u te luisteren wat uw wensen en eisen zijn, gaan wij u een passend advies geven en een mooi en praktisch ontwerp maken door middel van opgedane kennis en liefde voor het vak.

Bij KST heeft u uw eigen aanspreekpunt en volgen wij de volgende werkwijze volgens de ISO norm.

Of u nu houdt van modern, tijdloos, greeploos, landelijk modern of klassiek, slagen kunt u zeker bij ons. Waarom kiest u dan niet voor KST die u gelijk een goede en eerlijke prijs geeft. Maak een afspraak of kom gerust eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat voor u klaar!

Subcategorieën

Keuken Studio Twente

Langestraat 64
7491 AH DELDEN
tel nr: 06- 38 38 61 38
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook: Keuken-Studio-Twente